Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin!


Tulkintakauppaan tästä!

Mitä on Tarot? 

Tarot-kortit ovat alun alkujaan olleet pelikortit, ja niiden syntyperästä on lukuisia teorioita. Todennäköisimmin Tarot-kortit ovat alunpitäen saaneet alkunsa 1300-1500-luvulla Pohjois-Italiassa. Ennustamiseen niitä alettiin useimpien lähteiden mukaan käyttää 1700-luvun tienoilla. Se aito ja alkuperäinen Tarot-pakka on niinkutsuttu Rider-Waite-Smith -pakka. Sen kuvitus, symboliikka ja 78 korttia (Suuri Arkana 22 korttia ja Pieni Arkana 56 korttia) käsittävä kokonaisuus on myös kaikkien satojen ja tuhansien modernien Tarot-korttipakkojen pohjana. Tarot-korttien rinnalle on syntynyt valtavasti toinen toistaan kauniimpia oraakkelikorttipakkoja. Oraakkelikortit voivat perustua löyhästi Tarotiin, mutta usein ne ovat Tarotista irrallisia, n. 40-50 korttia sisältäviä korttipakkoja, joiden tehtävänä on Tarotin tapaan antaa ohjausta, jakaa viisautta, tukea ja lohduttaa, joskus antaa lempeitä huomautuksia ja tulkita energiaa.

Vaikka Tarotin kanssa työskentely mielletään usein ennustamiseksi, yhä useampi tämän päivän Tarot-tulkitsija painottaa työssään energiatulkintaa, itsetuntemuksen lisäämistä ja ohjeiden ja neuvojen pyytämistä. Kuulun itse ehdottomasti tähän “uuteen koulukuntaan”, joka ei usko ennalta määrättyyn kohtaloon ja yksioikoisiin ja jopa pelottavalta tuntuviin ennustuksiin, vaan käyttää Tarotia yhtenä työvälineenä oman intuition, oman sisäisen äänen vahvistamiseen ja itsetuntemuksen lisäämiseen.

Onko Tarotissa jotain pelottavaa tai pahaa?

Lyhyt vastaus: ei. Ei todellakaan. Tarot on intuitiivisen työskentelyn väline, keino saada tietoa Universumilta, tapa tulkita energiaa ja pyytää ohjausta. Tarot ei ole taikuutta, se ei ole mustaa magiaa (itse en edes usko ns. pimeään henkimaailmaan) eikä Tarot voi määritellä elämääsi tai tulevaisuuttasi. 

Miten minä työskentelen Tarotin kanssa?

Tarot-matkani alkoi vuonna 2020 kun hankin ensimmäisen Tarot-pakkani ja aloin tutustua kortteihin ja tehdä tulkintoja itselleni. Jonkin aikaa Taroteja luettuani aloin huomata, että asioiden ennustaminen Taroteilla ei tunnu hyvältä eikä omalta. En kuitenkaan hylännyt Tarotia vaan lähestyin sitä uudella tavalla; tähän hetkeen, energiaan ja opastukseen keskittyen. Uusi maailma alkoi avautua ja huomasin, kuinka oivalluttavaa korttien kanssa työskentely voi olla. Vuoden 2021 alussa aloin tehdä tulkintoja myös muille, ja tuntemattomille ihmisille. Palaute on ollut todella kiitollista. Minulla on aina ollut vahva intuitio, mutta sen äänen aloin todella löytää ja tunnistaa Tarot-tulkitsijan opintojen myötä vuonna 2022. Samalla selväaistini ovat avautuneet, ja on ollut ilo päästä käyttämään niitä korttitulkinnoissa. 

Lähestymistapani tulkinnoissa on pohdiskeleva, empaattinen ja voimauttava. Haluan tulkinnoillani tuoda valoa, lohtua, selkeyttä ja hyvinvointia asiakkaideni elämään. Kuten jo aiemmin sanottua, en ennusta, vaan pyrin oivalluttamaan asiakasta itseään, vahvistamaan hänen omaa näkemystään ja intuitiotaan. Pyrin välittämään ne viestit, jotka kulloinkin Universumi haluaa korttien, intuitioni ja selväaistieni kautta nähtäväksi ja kuultavaksi tuoda. Aina Sinun korkeimmaksi parhaaksesi!


Käytännönasioita liittyen tulkintoihin

Saat tulkintasi sähköpostiisi piilotettuna Youtube-linkkinä (video ei näy muille). Mikäli tulkinta herättää sinussa kysymyksiä tai jokin asia jää vaivaamaan (tai haluat vain antaa palautetta), voit aina palata minulle sähköpostitse (samaan ketjuun niin pysyn kärryillä mistä tulkinnasta on kyse). Vastaan sähköpostiisi tarvittaessa. Mikäli kuitenkin haluat käsitellä syvemmin jotain noussutta aihetta, pyydän varaamaan uuden tulkinnan.

Vaikka tulkintani voivat tuoda lohtua, selkeyttä ja helpotusta oloosi, haluan vielä muistuttaa, että Tarot ei ole terapiaa, eikä korvaa mitään lääketieteellistä hoitoa. Jos kärsit mielen tai kehon terveydellisistä haasteista, otathan aina yhteyttä terveydenalan ammattilaisiin. 


Tervetuloa rohkeasti sukeltamaan Tarotin viisauden äärelle kanssani! <3