LOMA-ALE 21.-29.7.: Kaikki korut -20-50% ja tarjottimet&taulut -20%! Ilmainen kirjetoimitus yli 60€ tilauksiin.


Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Tämä verkkokauppa on Henna Eveliina Luova Voiman ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Henna Eveliina Luova Voima (y-tunnus 2911239-9). Henna Eveliina Luova Voima pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset verkkopankissa, laskulla, osamaksulla tai pankki- tai luottokortilla.

Laskulla maksamisesta löydät lisätietoja täältä ja osamaksulla maksamisesta täältä .

Toimitus ja toimituskulut

Henna Eveliina Luova Voima toimittaa tilauksia Suomen sisällä (mikäli toivot toimitusta muuhun maahan, olethan yhteydessä sähköpostitse posti@hennaeveliina.com tai Instagramissa viestillä). Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Valittavana ovat kirje (3,90 €) ja Pikkupaketti (5,90€). Yli 120€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen kirjelähetyksen.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. 

Toimitusaika

Tuotteet postitetaan 1-4 arkipäivää tilauksesta (loma-ajoista ja muista poikkeuksista ilmoitetaan verkkokaupan etusivulla.) Kirjelähetys toimitetaan Postin antamien tietojen mukaan 4 postipäivän sisällä lähetyksestä, Pikkupaketti 2-3 työpäivän sisällä lähetyksestä. 

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä, kun hän on vastaanottanut tuotteen. 

Palautettavien korvisten täytyy olla alkuperäisessä kunnossa, ja niiden tulee olla käyttämättömät. Korviin sovitettuja korvakoruja ei hygieniasyistä voi palauttaa. 

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, olethan ensin yhteydessä sähköpostitse posti@hennaeveliina.com

Huomioithan, että palautuksen postikulut jäävät asiakkaan maksettaviksi. 

Mikäli tuote on viallinen, reklamoithan siitä posti@hennaeveliina.com . Viallisten tuotteiden palautuksen kulut maksamme.

Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysyttävää, toiveita, palautetta, epäselvyyksiä tai mitä tahansa, olethan yhteydessä sähköpostitse posti@hennaeveliina.com tai Instagramissa @hennaeveliina.luovavoima lähettämällä yksityisviestin. Autan mielelläni!