LOMA-ALE 21.-29.7.: Kaikki korut -20-50% ja tarjottimet&taulut -20%! Ilmainen kirjetoimitus yli 60€ tilauksiin.


Juhannustaika, kulta

64,00 €   51,20 €   Alennus
sis. 24 % ALV

1 tuotetta varastossa.

Upeat korvakorut seitsemällä luonnonkukalla ja ametisti-kivihelmillä.

Varmasti tunnetuin juhannustaikamme on kerätä seitsemän luonnonkukkaa tyynyn alle nähdäksemme tulevan puolisomme juhannusyön unessa.

Näihin koruihin olen kerännyt seitsemän kukkaa puolestasi, ja lisännyt vielä ametistin tuomaan oikein selvänäköisiä unia! Ehkä sujautat nämä korut tyynyn alle keskikesän juhlien jälkeen käydessäsi uneksimaan?

Kaikille suomalaisille tuttu niittyleinikki kuvastaa iloa, pirteyttä ja avoimuutta. Koiranputki puolestaan kuvastaa turvaa ja suojaa. Lemmikki tunnetaan englanniksi nimellä forget-me-not, ja se liitetäänkin muistamiseen ja muistojen vaalimiseen sekä ikuiseen rakkauteen. Peltokanankaalia on käytetty rohtona sen C-vitamiinipitoisuuden vuoksi. Kevätesikko symboloi uudelleensyntymää ja hedelmällisyyttä. Ahomansikat yhdistetään rakkausloitsuihin, keijuihin ja feminiinisyyteen. Puna-ailakki houkuttelee pörriäisiä, ja näin ollen edistää luonnon monimuotoisuutta. Se on myös rohdos- ja värjäyskasvi, ja rakkauden ja kansanperinteen symboli.

Korvakorun pituus ilman koukkua n. 5 cm, koukulla n. 6 cm. Koukut ruostumatonta terästä, muut metalliosat nikkelitöntä korumetallia.

Huomaathan, että kukat ja kivet ovat aina yksilöitä, ja korusi voi hieman poiketa tuotekuvista. 

Kotimaista käsityötä - kukan poimimisesta valmiiseen koruun saakka.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi